top of page

Målsetning og bakgrunn for Handicus AS

 

Vi er nå flere naturinteresserte og dedikerte mennesker, som jobber mer, eller mindre med Handicus.
Mitt navn er Odd Arne Nordbø og jeg er daglig leder og gründer for foretaket. Det er jeg som tar meg av det administrative, samt det praktiske opplegget rundt arrangementene og turene våre.

Mine egne opplevelser med jakt, fiske og natur - både før og etter at jeg ble rullestolbruker etter en trafikkulykke i 1994, har vært store og gir et overskudd i en travel hverdag. Disse opplevelsene ønsker jeg, at så mange som mulig skal få ta del i.

Jeg har vært så heldig å få mange samarbeidspartnere og støttespillere, som gjør det mulig for oss å arrangere turer for grupper i norsk natur til en rimelig pris.
Vi håper nå at foreninger og lag i Norge nå ser mulighetene vi gir - og ikke minst verdien dette har for gjestene våre - uansett eventuell funksjonsnedsettelse. I samarbeid med oss, vil medlemmene oppleve unike friluftstilbud.


Målsetningen vår og grunnen til at Handicus eksisterer, er kort og godt et brennende ønske om å kunne gi mennesker store naturopplevelser. Vi ønsker spesielt å tilpasse og tilrettelegge for mennesker med fysiske utfordringer og samtidig gi tips og ideer, som er til nytte i den enkeltes friluftsliv også på hjemmebane.

Handicus har nå anskaffet seg mye utstyr, som muliggjør masse moro
i norsk natur, for gjestene våre.
Vi jobber kontinuerlig videre, for å skaffe oss utstyr til flere friluftsaktiviteter
og samtidig tilrettelegge aktivitetene for mennesker med alle mulige fysiske

utfordringer.

 

Jeg er stolt av arbeidet som ligger bak oss og håper vi klarer å fortsette
å gi et godt tilbud i fremtiden.

Følg oss gjerne på facebook. Der finner du mye mer informasjon om turer,
bilder, tilretteleggingsarbeid m.m.

 

Ha en fin dag!

bottom of page