top of page

Havfiske med avreise fra Kristiansand

 

Havfisketurene med Handicus foregår for tiden med den flotte fiskeskøyta «Frøya». «Frøya» er eid av Waybackstiftelsen, som er blitt gode samarbeidspartnere for oss.

 

I tillegg til det flotte mannskapet på «Frøya», er båten godt tilrettelagt for rullestolbrukere. Med både rullestolrampe til ombordstigningen og god tumleplass om bord, er det en flott båt å reise på tur med, for de aller fleste mennesker med en bevegelseshemning. Turdeltagerne som sitter i rullestol, må likevel belage seg på at det ikke er mulig å sitte innendørs. Innendørs er det jo for øvrig heller ikke mulig å fiske, så dette ser vi på som en utfordring og ikke et problem. At man er forberedt på dette, er likevel viktig, slik at man har med godt med klær.

Toalettfasilitetene er for øvrig ordnet med et avlukke bak på dekk – tilgjengelig for alle.

 

På tur med Handicus trenger du ikke ta med deg noe utstyr, hvis du ikke ønsker det selv. Vi har masse fiskeutstyr, flyteutstyr og fra og med 2015 tilbyr vi fjellduker til gjester, som har fått med seg for lite tøy.

 

På dagsturene er det vanlig at vi serverer et måltid om bord. Om du ønsker overnatting, eller opphold på hotell under et arrangement i regi av oss, har vi gode rabattavtaler.

 

Vi bygger opp og arrangerer turer etter våre gjesters ønsker, forutsetninger og utgangspunkt. Vi har arrangert turer, hvor deltagerne har meldt seg på direkte til oss. Vi har også vært på noen flotte turer i samarbeid med organisasjoner og lag, hvor gjestene er medlemmer av organisasjonen / laget.

 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

 

Odd Arne Nordbø

Daglig leder

Handicus AS

Tlf: 90924243

E-post: odd-a-no@online.no

bottom of page