top of page

Siste nytt i Handicus.

For oppdatert info om Handicus, nyheter, bilder og annet moro, oppfordrer vi til å besøke vår facebookside.

 

Den finner du her:

 

 

Utover å tilby tilrettelagte turer, er vi involvert i tilretteleggingsarbeid og prosjekter som stimulerer til økte muligheter for friluftsliv for bevegelseshemmede.
 

Vi forhandler dessuten Terrengen. 
Du som har lyst til å prøve ut Terrengen, eller søker informasjon om denne, er hjertelig velkommen til å ta kontakt!

 

 

 

 

Odd Arne Nordbø
Tlf: 90924243
E-post: odd-a-no@online.no
 

 

  • Facebook Classic

Lyst til å være med som frivillig?

 

Stadig flere får øynene opp for turtilbudene vi gir gjennom våre tilrettelagte turer med Handicus.

Turene er lagt opp med masse tilrettelagt utstyr og flinke, frivillige assistenter.

Assistentene er med på turene som en del av gruppen og får masse kvalitetstid med motiverte gjester i flott natur.

 

Forskjellen på turen for bevegelseshemmede deltagere og assistentene, er at assistentene er med på å utføre en del praktiske oppgaver, som må til for at turen skal bli vellykket.

Det dreier seg da ikke om hygieniske oppgaver, men om flytting og kjøring av båter, bæring av utstyr, dytting og løfting av rullestoler, matlaging og andre nødvendige oppgaver. Som mot - ytelse for ”arbeidet”, får assistentene kost og losji på turen dekket av Handicus.

 

Handicus har i dag et lite knippe med unike, naturglade og fantastiske mennesker, som gjerne er med som assistenter på turene våre. Etter hvert som vi nå arrangerer flere og flere turer og gruppestørrelsene på turene varierer, er det imidlertid et stort ønske å kunne ha flere frivillige hjelpere, som vi kan kontakte ved behov.

 

Hvis dette høres ut som noe for deg og du har lyst til å være med som assistent på turene med Handicus, håper jeg at du tar kontakt med undertegnede.

Du forplikter deg ikke til noe som helst, annet enn at jeg kan kontakte deg, når vi har behov for en hjelpende hånd på tur i skog og mark. Hvis du har lyst og anledning til å bli med på tur i det aktuelle tidsrommet, så blir du med. Hvis ikke kontakter jeg neste på lista.

 

Håper å høre fra deg!

 

- Odd Arne -

 

bottom of page